Termeni si Conditii

S.C. T.A.T.A. CONSULT Ex S.R.L. protejeaza confidentialitatea datelor. Puteti naviga prin site-ul www.tata-consult.ro fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra, iar informatiile furnizate printr-un formular de comanda, le garantam folosirea doar in scopul pentru care au fost furnizate.Prin accesarea si utilizarea acestui site, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea lui si a Internetului.

Site-ul poate contine legaturi web sau trimiteri catre alte site-uri considerate utile in ceea ce priveste continutul site-ului si care nu se afla sub controlul sau indrumarea S.C. T.A.T.A. CONSULT Ex S.R.L. In cazul utilizarii acestor legaturi web sau trimiteri, se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acestor site-uri. S.C. T.A.T.A. CONSULT Ex S.R.L. nu poate garanta pentru informatiile prezente pe site-urile la care se face trimitere.

T.A.T.A. CONSULT Ex  acordă o mare importanță protejării sferei dumneavoastre private, deoarece protecţia datelor este un indicator calitativ, orientat către necesităţile vizitatorilor noștri.
Următorul regulament privind protecţia datelor este conceput spre a vă informa cu privire la modul cum colectăm, utilizăm şi transmitem mai departe datele dumneavoastră cu caracter personal.

Utilizăm informaţiile pe care le primim, în timp ce dumneavoastră utilizaţi paginile noastre de web, exclusiv pentru evaluări statistice şi pentru respingerea accesărilor neregulate asupra informațiilor noastre web. Acest lucru ne ajută să adaptăm pagina de internet la nevoile dumneavoastră. Astfel nu se realizează profiluri utilizator raportate la persoană. În acest context utilizăm următoarele date: pagina din care a fost solicitat fişierul, denumirea fişierului, data şi ora accesării, cantitatea de date transmisă, starea de acces (fişierul a fost transmis, fişierul nu a fost găsit, etc.), o descriere a tipului de browser de web utilizat şi o adresă IP anonimizată (din care s-au eliminat ultimele trei cifre prin programul Google Analytic).

Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteţi la completarea formularelor de contact sau prin e-mail sunt tratate cu confidenţialitate. Nu sunteţi obligat să ne transmiteţi date cu caracter personal. Noi utilizăm datele dumneavoastră exclusiv în scopul prelucrării solicitării dumneavoastră. Transmiterea datelor către terţi din afara T.A.T.A. CONSULT Ex este în mod esenţial exclusă. În cazuri excepționale, datele sunt prelucrate cu acordul nostru de către parteneri colaboratori. Într-un astfel de caz avem grijă ca şi partenerul nostru colaborator, ales cu atenţie, să îndeplinească cerinţele legale cu privire la protecţia datelor.

 

Comentariile nu sunt permise.